Liverpool valmistub klubi ajaloo suuruselt teiseks ostuks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Willian.
Willian. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskond soovib enne augusti lõppu veel meeskonda tugevdada ning nende sihikule on sattunud Mahhatškala Anžis palliv brasiillasest poolkaitsja Willian.

25-aastane brasiillane liitus Anžiga alles jaanuaris, kuid praeguseks on olukord Venemaa klubis muutunud ja tiimi omanik soovib suurt palka teenivatest mängijatest loobuda. Seda olukorda soovib ära kasutada Liverpool, kes on valmis Williani eest maksma umbes 35 miljonit eurot, kirjutab Sportsmail. Rohkem on Liverpool maksnud vaid Any Carrolli eest, kelle üleminekusummaks oli 41 miljonit eurot.

Samal ajal tunnevad brasiillase vastu huvi ka Manchester United ja Tottenham ning sarnaselt Liverpoolile ongi juba ka Tottenham asunud Anžiga võimaliku ülemineku osas läbirääkimistesse. Siiski peab Briti meedia Williani järgmiseks töökohaks just Liverpooli ning brasiillane on Brasiilia ESPNile öelnud, et ta võtab olukora rahulikult ja Liverpool on suurepärane klubi, kus mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles