Andrus Värnikut kahtlustatakse naisterahva peksmises

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik
Andrus Värnik Foto: Artur Sadovski

Endine odaviske maailmameister Andrus Värnik tungis Postimehele teadaolevalt laupäeva päeval kell 12.30 Kuldnoka tänaval asuvas korteris kallale ühele naisterahvale ja sündmuskohale kutsuti seejärel ka politsei.

Postimehe andmetel peksis Värnik 39-aastast naisterahvast nii kõvasti, et viimane vajas ka haiglaravi. Politsei kutsusid sündmuskohale naabrid. Endine sportlane oli seejärel ise sündmuskohalt põgenenud.

Põhja Politseiprefektuurist vastati Postimehe järelepärimise kohta: «Me ei saa seda kinnitada ega ka ümber lükata.»

2005. aastal Helsingis odaviskes maailmameistriks kroonitud Värnik tunnistas mai lõpus Kanal 2 saates «Sa ei ole üksi», ta on teinud elus valesid valikuid ja seetõttu lõppes ka tema sportlasekarjäär arvatust varem.

Isiklikust elust rääkides tunnistas Värnik, et elukaaslast tal praegu ei ole, kuid omal ajal oli tal kaks korralikku tüdrukut, kuid kummalegi ta siiski jah-sõna ei andnud. Seejuures valas 2005. aasta maailmameister ka endale kõvasti tuhka pähe ja leidis, et tipus olles oleks tulnud teha paremaid valikuid. «Eks olen ise ka palju süüdi. Puutusin kokku valede inimestega, peod ja värgid. Kõik kulub, ise kulud, raha läheb,» sõnas Värnik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles