Hiljuti nime muuta soovinud Šarapova jääb US Openilt kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

2006. aastal US Openi tenniseturniiril võidutsenud venelanna Maria Šarapova jääb sel korral suurturniirilt kõrvale.

Šarapova otsustas turniirilt kõrvale jääda, kuna talle teeb muret valu paremas õlas. Viimati jäi ta US Openilt kõrvale 2008. aastal, kirjutab AP.

«US Openist loobumine oli minu jaoks väga raske otsus. Olen pärast Wimbledoni lõppu teinud kõik selleks, et olla US Openi ajaks heas vormis, kuid aega jäi lihtsalt väheks,» kirjutas Šarapova oma Facebooki lehel. «Olen teinud mitmeid teste ja saanud ekspertidelt palju nõu, kuid lõpuks vajab õlg paranemiseks lihtsalt aega.»

Hiljuti tõmbas Šarapova endale tähelepanu sellega, et ta soovis US Openi ajaks oma perekonnanime muuta Sugarpovaks (sama nime kannab tema maiustustebränd), kuid keeruka asjaajamise tõttu jäi see plaan siiski katki.

«Maria tahtis, et tema meeskond aitaks koostada lõbusat turundustrateegiat ja levitada Sugarpova brändi ebatavalistel viisidel,» selgitas Šarapova mänedžer Max Eisenbud nimemuutmise idee tagamaid. Šarapova mänedžer lisas, et kuigi nimemuutust kaaluti väga tõsiselt, siis pärast US Openit ootavad Vene tenniseässa ees reisid Jaapanisse ning Hiinasse ja selle nimevahetusega kaasneks liiga palju bürokraatiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles