Mitmed allikad: Bale’ist saab hiljemalt homme maailma kalleim jalgpallur

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale'ist on saamas Madridi Reali mängumees.
Gareth Bale'ist on saamas Madridi Reali mängumees. Foto: SCANPIX

Sel nädalal on taas hoogu kogunud jutud, et Gareth Bale siirdub maailmarekordilise summa eest Madridi Reali. Eile hilisõhtul teatas tuntud Hispaania jalgpalliajakirjanik Guillem Balague, et Bale’i tehing saab teoks täna või hiljemalt homme.

Teatavasti kirjutas Sky Italia reporter Gianluca Di Marzio sel nädalal samuti Twitteris, et Bale’i tehing saab peagi teoks. Samas on nüüdseks juba sama väitnud ka Sid Lowe The Guardianist ja Grant Wahl Sports Illustratedist. Seega peetakse aina tõenäolisemaks, et Real käibki Bale'i eest välja üle 100 miljoni euro ja maailmarekordiline tehing saab sel nädalal teoks.

The Telegraph kirjutab samas, et Realis tehakse juba ettevalmistusi selleks, et Bale saaks Madridi meeskonna eest debüüdi teha 1. septembril, kui Real võõrustab Hispaania liigas Bilbao Athleticut. Seejuures on debüütmäng väga hoolega välja valitud – tegemist on Hispaania aja järgi keskpäeval (mäng algab kohaliku aja järgi 12.00) peetava kohtumisega ja seega saab seda matši Aasias jälgida õhtusel ajal. Ühesõnaga soovib Real saada Bale’i debüütmänguks telerite ette võimalikult suure vaatajaskonna.

Lisaks käivat juba ka läbirääkimised, et tänavuse hooaja esimene El Clasico toimuks samuti Hispaania aja järgi keskpäeval, et suurendada ülemaailmset telepubliku hulka. Real ja Barcelona kohtuvad sel hooajal esimest korda 27. oktoobril Barcelonas.

Samal ajal jätkab ka Bale’i praegune koduklubi Tottenham raha kulutamist ja lähedal ollakse brasiillase Williani palkamisele. Suurbritannia meedia teatel läbis 25-aastane poolkaitsja juba meditsiinilise testi ja ta sõlmib Londoni klubiga viie aasta pikkuse lepingu.

Lisaks Willianile on Tottenham hankimas ka AS Roma ründajat Erik Lamelat. Väidetavalt on Lamela ostmise osas peetud juba mitmeid läbirääkimisi ja viimati teatas Lamela vend Twitteris, et tema vend mängib edaspidi ülimalt suure tõenäosusega Inglismaal.

Lisaks soovib Tottenham saada endale Reali äärekaitsjat Fabio Coentraod ja lisaks on räägitud ka AS Roma poolkaitsja Miralem Pjanici võimalikust soetamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles