Seksiskandaal Saksamaal: 16-aastane tüdruk langes kolme tippjalgpalluri meelevalda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliini Hertha on Saksamaa jalgpalli kõrgliigas teinud korraliku hooaja alguse. Nüüd langes meeskonna kohale aga must pilv, kui kolme meest on seotud seksiskandaaliga.
Berliini Hertha on Saksamaa jalgpalli kõrgliigas teinud korraliku hooaja alguse. Nüüd langes meeskonna kohale aga must pilv, kui kolme meest on seotud seksiskandaaliga. Foto: SCANPIX

Saksamaa tabloid BZ-Berlin avaldas artikli, kus üks 16-aastane tüdruk räägib, kuidas ta oli seksuaalses vahekorras kolme Berliinii Hertha mängumehega. Seksiskandaal on suurriigis pälvinud palju kõneainet.

Selle aasta 25. aprillil jagasid Berliini meeskonna mängijad fännidele autogramme. Pallurite juurde saabus üks tüdruk, kes oli kaasa võtnud oma jalgpallifännist venna. Väikevenna jaoks olid tema ees seisnud mängijad suured iidolid. Kuid osa jalgpallureid olid hoopis huvitatud poisi 16-aastasest õest.

Seksiskandaali keskne tütarlaps rääkis ajalehele, et kolm jalgpallurit olid autogrammipaberi teisele poolele kirjutanud oma telefoninumbri. «Pööra paber ümber ja anna siis teada,» ütles Hertha mängumees number 1 tüdrukule. Teised kaks ei jäänud oma võimalust kauaks ootama ja ulatasid ka oma paberid: «Siin on sulle kaks paremat numbrit.»

«Arvasin, et nad andsid mulle naljapärast valenumbrid, kuid otsustasin neile siiski kirjutada. Selgus, et need olid meeste õiged telefoninumbrid,» rääkis tüdruk.

Alguses oli suhtlus tagasihoidlik ja tavaline. Tüdruk rääkis, et ootab koolivaheaega, jalgpallurid ootasid aga algavat Bundesliga hooaega. Kuid peagi pakkus üks jalgpalluritest 1000 eurot oraalseksi eest. Teine mees saatis neiule foto oma genitaalidest, kolmas nõudis aga tüdrukust alastipilte.

«Mu jumal. Kuulan siin ennast ja kõlan nagu lits. Mul on väga häbi,» rääkis 16-aastane kooliõpilane. Seejärel kirjeldas ta oma esimest kohtumist Hertha mängijaga number 2. «Ütlesin talle, et olen 19-aastane. Ta küsis küll mu ID-kaarti, kuid läksime sellest teemast mööda,» rääkis tüdruk. Ta kutsus jalgpalliässa enda juurde, sest vanemaid polnud tol päeval kodus. «Läksime koos üles lastetuppa. Ta oli väga tundeline, isegi natukene häbelik. Imestasin, kui ta ütles, et teeb tegeleb sellise asjaga tihti, ta on ju abielumees,» jätkas loo peategelane.

Pärast kahte tundi lahkus jalgpallur number 2 majast. Tunni möödudes kutsus tüdruk külla juba jalgpalluri number 3. Ajalehe andmetel on üks mees abielus, teisel on sõbratar ning kolmas on vallaline.

Tabloid väidab, et ei saa juriidilistel põhjustel avalikustada jalgpallurite nimesid. Tütarlapse nime ei avaldata tema kaitsmise eesmärgil. BZ-Berlin ei avaldanud esimese hooga ka tervet lugu. Peagi on oodata teist osa.

Klubipoolseid kommentaare ei õnnestunud väljaandel saada.

Esimese kahe Bundesliga vooru järel on Herthal kirjas võit ja viik ning tabelis hoitakse kuuendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles