Chelsea soovib Tottenhami rekordtehingu nurjata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Willian hakkab tõenäoliselt mängima Londonis, kuid seni ei ole kindel, kas tema klubiks saab Tottenham või Chelsea.
Willian hakkab tõenäoliselt mängima Londonis, kuid seni ei ole kindel, kas tema klubiks saab Tottenham või Chelsea. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi on viimastel päevadel olnud lähedal lepingule brasiillase Willianiga, kes praegu kuulub veel Mahhatškala Anži nimekirja. Tottenham on valmis 25-aastase Williani hankimiseks maksma umbes 35 miljonit eurot, mis tähistaks klubi jaoks rekordilist ostu.

Willian on juba mitmete teadete kohaselt läbinud Tottenhamis arstliku kontrolli, kuid seni ei ole lepingule allkirju antud. Olukorda püüab ära kasutada aga Londoni Chelsea, kes on samuti teinud samme Williani palkamiseks, kirjutab BBC Sport.

Väidetavalt on Chelsea valmis maksma Anžile suurema üleminekusumma ja lisaks saavad nad erinevalt Tottenhamist pakkuda poolkaitsjale ka mänge Meistrite liigas. Suurbritannia meedia teatel on võimaliku tehinguga lähedalt seotud ka Chelsea omanik Roman Abramovitš, kes helistas isiklikult Anži rikkurist omanikule Suleiman Kerimovile ja tegi Williani eest kopsaka pakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles