Elvis Liivamägi karistus jäi jõusse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvis Liivamägi 2013. aastal.
Elvis Liivamägi 2013. aastal. Foto: JK Tallinna Kalev / Facebook

Eesti Jalgpalli Liidu apellatsioonikomisjon otsustas mitte rahuldada Elvis Liivamägi kaebust ning seeläbi jäi jõusse talle varem määratud tähtajatu mängimise, juhendamise ja ametiisikuna tegutsemise keeld.

Teatavasti leidis jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon 16. juulil toimunud koosolekul, et Liivamägi on rikkunud kahte alaliidu distsiplinaarmääruse punkti, mis käsitlevad mängutulemuse fikseerimist ning taolisest rikkumisest mitteteatamist. Liivamägi apelleeris selle otsuse.

Apellatsioonikomisjon on sõltumatu organ, mis vaatab läbi kaebusi jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjoni otsuste ja tegevuse suhtes ning mille liikmed on Advokaadibüroo Ahas & Heringson GLO partner, vandeadvokaat Enno Heringson, omanimelise advokaadibüroo juhtivpartner, vandeadvokaat Aivar Pilv ning Nordland OÜ juhatuse esimees Priit Kotkas.

«Komisjoni eilsel 6 tundi kestnud istungil kuulasime ära osapooled ja tutvusime asjasse puutuvate tõenditega. Apellatsioonikomisjoni liikmed veendusid apellandi süüs, tema osaluses Tallinna FC Levadia – JK Tallinna Kalev 6. juuli 2013. aasta mängu tulemuse kokkuleppimise katses. Komisjon asus seisukohale, et Liivamägile määratud karistus – tähtajatu keeld osaleda EJLi egiidi all peetavatel võistlustel mängijana, treenerina või ametnikuna – on igati õigustatud ja proportsionaalne toime pandud teoga,» selgitas apellatsioonikomisjoni esimees Priit Kotkas.

Samuti distsiplinaarkomisjoni otsuse edasi kaevanud S.K. suhtes teeb apellatsioonikomisjon otsuse oma järgmisel koosolekul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles