Kangurit jahib Itaalia tippklubi, kes on Euroliigas Žalgirisega ühes alagrupis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislane Kristjan Kangur lahkus hiljuti omal soovil Itaalia tipptiimist Siena Montepaschist ning seni ei ole ta ühegi klubiga lepingut sõlminud. Basketnet.net aga kirjutab, et Kanguri palkamise vastu tunneb huvi teine Itaalia tipptiim Milano Emporio Armani, kelle uueks peatreeneriks on Siena eelmise hooaja juhendaja Luca Banchi.

Basketnet.net kirjutab, et Milano ei ole meeskonna täiendamisega veel lõpule jõudnud ning Banchi sooviks tiimis näha ka Kangurit. Lisaks märgitakse, et Eesti koondise ääremängija vastu tunnevad huvi ka Berliini Alba ja Samaara, kuid Kangur eelistab ka ise Milano pakkumist.

Milano meeskond mängib sarnaselt Sienale tuleval hooajal Euroliigas. Milano kuulub Euroliigas B-alagruppi, kuhu loositi ka Siim-Sander Vene tööandja Kaunase Žalgiris. Seega on võimalik, et Eesti koondislased kohtuvad tuleval hooajal omavahel ka Euroliigas.

Kui Banchi vahetas sel suvel Siena meeskonna klubi Milano oma vastu, siis sama teed on juba läinud ka ääremängija David Moss. Seega võib Kangur olla sel suvel kolmandaks meheks, kes nimetatud teekonna ette võtab.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles