Tottenham võib lähipäevadel palgata korraga mitu mängijat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Lamela.
Erik Lamela. Foto: SCANPIX

Viimaste teadete kohaselt on Tottenham lõpuks nõustunud Gareth Bale’i müügiga ja nüüd looetakse enne üleminekuakna sulgumist ehk enne 2. septembrit veel meeskonda täiendada.

Kõige tõenäolisemalt on Tottenhamiga liitumas Argentina koondise ja AS Roma mängumees Erik Lamela, kes jäi eilsest Roma liigamängust kõrvale. 21-aastase Lamela eest tuleb Londoni klubil lauale laduda 30 miljonit eurot, kirjutab Sportsmail.

Kui esialgu soovis Tottenham Realist hankida äärekaitsja Fabio Coentrao, siis viimaste teadete kohaselt ei soovi Portugali koondislane ikkagi Hispaaniast lahkuda. Seega on Tottenham oma pilgud pööranud AS Roma 31-aastase vasakkaitsja Federico Balzaretti suunas.

Lisaks on Tottenham jõudnud sisuliselt kokkuleppele Bukaresti Steaua keskkaitsja Vlad Chirichese ostmise osas. Väidetavalt on praegu kõige suuremaks takistuseks veel tööloa hankimine. Veel käisid Tottenhami skaudid eile jälgimas Plovdivi Botevi ründavat äärepoolkaitsjat Todor Nedelevi.

The Mirrori teatel on Tottenham veel huvitatud ka St. Peterburgi Zeniti ja Brasiilia koondise mängumehest Hulk’ist. Hulki eest tuleks Tottenhamil maksta ligi 35 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles