Tennisefännid parkisid Wimbledonis haudade peal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW otse haudade peal parkimas.
BMW otse haudade peal parkimas. Foto: www.dailymail.co.uk

St Mary kirik pakkus Londoni eeslinnas Wimbledonis peetava suure slämmi tenniseturniiri külastavatele fännid võimalust parkida nende kiriku kõrval olevasse surnuaeda, küsides selle eest 20 naelsterlingut ühe päeva eest.

Briti meedias ilmusid mitmed pildiseeriad sellest, kuidas uhked autod otse haudade peal parkisid.

Kuigi kirik kinnitas, et saadud tulu läheb heategevusele, on Wimbledoni elanikud vihased, kuna nende arvates on see lugupidamatu, kirjutab Daily Mail.

«See on täiesti lugupidamatu nende inimeste suhtes, kelle sugulased siia maetud on,» arvas Wimbledonis elav 38-aastane Tim Brown. «Juba see on vastik, kui keegi üle sinu lähedase haua kõnnib, aga suur auto haua peal on midagi hoopis jubedamat.»

«Mujal on ka piisavalt parkimiskohti,» lisas Brown, kelle arvates on tennisefännid lihtsalt liiga laisad, et kaugemale parkida ja natuke rohkem jala kõndida. «Kirikud ja surnuaiad on kohad, kus sa peaksid surnuid austama. Ilmselgelt siin parkinud inimesed neid ei austa.»

Kirikuõpetaja Mary Bide möönis, et autod surnuaias tunduvad veidrad, kuid kinnitas, et pargiti ainult surnuaia vanemasse osasse ning kogutud raha on kirikule ja piiskopkonnale äärmiselt vajalik.

Sellest hoolimata on kirik vabandanud ning enam autosid surnuaeda parkima ei lasta.

«St Mary kirik on mitmete aastate jooksul võimaldanud tennisehuvilistel Wimbledoni turniiri ajal meie valdustes parkida,» sõnas kiriku esindaja. «Igal aastal läheb osa raha eelnevalt kindlaks määratud heategevusele, ülejäänud aga kirikule. Kahjuks olid tänavu osad autod pargitud ebasobivatesse kohtadesse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles