Portugali jalgpallilegend Deco lõpetas karjääri

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deco.
Deco. Foto: SCANPIX

Legendaarne Portugali koondise jalgpallur Deco teatas 35-aastasena profikarjääri lõpetamisest, öeldes, et füüsis ei lase tal enam jätkata.

Brasiilia päritolu Deco on oma 17 aasta pikkuse karjääri jooksul esindanud teiste seas selliseid Euroopa tippklubisid nagu Porto, Barcelona ja Chelsea. Viimaseks klubiks jäi mehele brasiillaste Fluminense. Porto ridades tuli ta 2004. aastal ka Meistrite liiga võitjaks, vahendab Soccernet.ee. 

«Suure kurbuse ja kahetsusega teatan ma oma jalgpallurikarjääri lõpetamisest. Kolmapäevases mängus Fluminense eest mängisin ma oma 17-aastase karjääri viimased minutid,» ütles ta väljaandele AS. «Ma jätkaksin, kuid mu keha ei lase seda. Ma olen väga tänulik armastuse ja usalduse eest, mida mulle on avaldatud.»

Portugali koondise eest sai Deco kirja 75 kohtumist, esindades koondist ka kahel EM-finaalturniiril ja kahel MM-finaalturniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles