Federer sai taas Söderlingist jagu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: AP / Scanpix

Maailma edetabeli teine reker Roger Federer alistas Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiri neljandas ringis rootslase Robin Söderlingi (ATP 12).

Kui Prantsusmaa lahtiste finaalis võitis Federer 6:1, 7:6 (1), 6:4, siis täna tuli tal veidi rohkem vaeva näha. Minut vähem kui kaks tundi kestnud kohtumises sai Federer lõpuks 6:4, 7:6 (5), 7:6 (5) võidu.

Federer tegi mängu jooksul 23 ässa, Söderling aga 16, lisaks kogunes rootslasel kolm topeltviga.

Pärast kaotust Prantsusmaa lahtiste finaalis viskas Söderling nalja, et järgmine kord ta Federerile ei kaota. «Tegime koos treener Magnus Normaniga nalja, et mitte keegi ei saa mind kümme korda järjest võita,» rääkis Söderling, kes oli enne Prantsusmaa lahtiste finaali Federerile üheksal korral kaotanud. «Me eksisime. Aga ütlen ette ära – mitte keegi ei saa mind 11 korda järjest võita.»

Paraku eksis Söderling ka nüüd ja pidi juba 11. korda järjest Federeri paremust tunnistama.

Veerandfinaalis läheb Federer vastamisi seitsmendana asetatud hispaanlase Fernando Verdasco ja 22. paigutusega horvaadi Ivo Karlovici kohtumise võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles