Hoop Arsenalile: Podolski jääb mitmeks kuuks eemale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukas Podolski.
Lukas Podolski. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi peab mõned kuud hakkama saama ilma oma ründaja Lukas Podolskita, kelle põlvekõõluse vigastus osutus oodatust tõsisemaks.

Podolski sai vigastada teisipäeval peetud Meistrite liiga play-off kohtumises, milles Arsenal alistas 2:0 Istanbuli Fenerbache. Kui esialgu hinnati võistluspausi pikkuseks kolm-neli nädalat, siis nüüd on Arsenali peatreener Arsene Wenger kinnitanud, et Podolski peab eemale jääma kuni kümneks nädalaks.

«Tema põlvekõõlus sai vigastada rohkem, kui me esialgu arvasime. See valmistas meile suure pettumuse ja maksime suurt hinda selle võidu eest,» vihjas Wenger teisipäevasele kohtumisele. «Me peame nüüd olema kannatlikud,» lisas Arsenali loots.

Podolski pikk võistluspaus toob kindlasti esile fännide pahameele, sest lisaks on vigastustega väljas ka Mikel Arteta, Alex Oxlade-Chamberlain, Thomas Vermaelen ja Abou Diaby. Juba varasemalt on Arsenali toetajad kritiseerinud Wengeri käitumist suve jooksul, kui ta lisas ainukese täiendusena meeskonda Yaya Sanogo.

Koduses Inglise liigas kohtub Arsenal järgmisena Tottenham Hotspuriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles