Samuel Eto’o sõlmis lepingu Londoni Chelseaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi täiendas veelgi meeskonda, kui nad sõlmisid ühe aasta pikkuse lepingu 32-aastase ründaja Samuel Eto’oga.

Eto’o kuulus viimati Venemaa kõrgliigaklubi Mahhatškala Anži ridadesse, kuid Anži otsustas suurepalgalistest mängijatest loobuda ja olukorda otsustas ära kasutada Chelsea. Teatavasti võttis sama teekonna ette ka Willian, kellest sai hiljuti Chelsea mängija, kirjutab Eurosport.

«Olen väga õnnelik, kuid samas ka ärevil, kuna soovin kiiresti väljakule pääseda,» rääkis Eto’o. «See ei olnud minu jaoks raske otsus. Chelsea on kvaliteetne meeskond, mul on varasemast Jose Mourinhoga head kogemused (Mourinho ja Eto’o tegid omal ajal koostööd Milano Interis) ja seega otsustasin tekkinud võimaluse ära kasutada.»

Lisaks Chelseale on Eto’o varem kuulunud nii Madridi Reali, FC Barcelona, Milano Interi, Mallorca, Espanyoli ning ka Leganese meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles