Eto’o aastal 2004: pigem müün pähkleid, kui mängin haledas Chelseas

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Eto'o Chelsea särgiga
Samuel Eto'o Chelsea särgiga Foto: Londoni Chelsea Facebook

Londoni Chelsea jalgpalliklubi uus ründaja Samuel Eto’o ei ole alati oma uue tööandja suhtes suurt austust üles näidanud. 2004. aastal nimetas ta Londoni meeskonda haledaks ning lubas pigem tänaval pähkleid müüa, kui Chelseas mängida.

2004. aastal kuulus Eto’o Barcelona meeskonda ning Meistrite liigas kohtuti just Chelseaga. Avamäng lõppes Barcelona 2:1 võiduga, pärast mida ütles Eto’o kuulsad sõnad: «Pigem müün oma kodukülas maapähkleid, kui mängin haledas meeskonnas nagu Chelsea.»

Nüüd on aga mehe arvamus täielikult muutunud. «Olen väga õnnelik, kuid samas ka ärevil, kuna soovin kiiresti väljakule pääseda,» rääkis Eto’o. «See ei olnud minu jaoks raske otsus. Chelsea on kvaliteetne meeskond, mul on varasemast Jose Mourinhoga head kogemused (Mourinho ja Eto’o tegid omal ajal koostööd Milano Interis) ja seega otsustasin tekkinud võimaluse ära kasutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles