Del Potro langes US Openil üllatuslikult konkurentsist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Martin del Potro.
Juan Martin del Potro. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides toimuval US Openi tenniseturniiril langes meeste üksikmängu teises ringis konkurentsist maailma kuues reket Juan Martin Del Potro, ülejäänud paremik jätkab kolmandas ringis.

Del Potro pidi tunnistama numbritega 4:6, 7:5, 6:3, 6:7, 1:6 Lleyton Hewitti (ATP 66.) paremust ja lõpetas Suure slämmi turniiri juba teises ringis. Hewitt kohtub järgmisena venelase Jevgeni Donskoyga.

Argentiina mängija Del Potro oli maailma tennisemaailma esikuuikust ainuke mees, kes konkurentsist langes, kõik ülejäänud viis kõrgema tabeliasetusega meest jätkavad mängimist.

Meeste esireket Novak Djokovic alistas teises ringis Benjamin Beckeri 7:6 (2), 6:2, 6:2 ja kohtub järgmisena Portugali esindaja Joao Sousaga. Maailma edetabelis teisel kohal oleva Rafael Nadali järgmiseks vastaseks on horvaat Ivan Dodig, Andy Murray (ATP 3.) kohtub Suurbritannia mängija Florian Mayeriga, maailma neljas reket David Ferrer mängib Mihhail Kukuškiniga ja Tomas Berdychi vastaseks on Julien Benneteau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles