Hannes Anier lõpetas poolte kokkuleppel Odensega lepingu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Anier (paremal) lõpetas Odensega lepingu
Hannes Anier (paremal) lõpetas Odensega lepingu Foto: Odense BK

Eesti U21 jalgpallikoondise ründaja Hannes Anier lõpetas poolte kokkuleppel lepingu Taani kõrgliigas mängiva Odense klubiga. Anieri sõnul oli oma arengu huvides mõistlik otsus edasi liikuda.

«Otsustasime klubiga minu hetkeolukorda mänguaja mõistes reaalselt hinnata ja leidsime, et minu arengu ning mänguaja huvides oleks mõistlik otsus liikuda edasi. Võtan OBs kogetu endaga kaasa, vaatan positiivselt tuleviku poole ja ootan põnevusga tulevat aega,» rääkis Anier Postimehele.

See hooaeg algas Anieri jaoks koduklubis positiivselt, kui ta Taani kõrgliiga avavoorus Odense algkoosseisu kuulus. Klubi jaoks vigastusterohke hooaja alguses 20-aastane eestlane kahjuks rohkem mänguplaani ei mahtunud. Kokku osales ta kuues Taani kõrgliiga mängus. Sõprusmängudes lõi Anier Odense kasuks ka kaks väravat.

Tuleviku kohta Anier midagi kindlat veel öelda ei osanud. Mõned klubid on väikest huvi üles näidanud, kuid kõigepealt keskendub ta U21 koondise mängule Bulgaaria vastu. Pärast seda hakkab Anier tõsisemalt uut koduklubi otsima.

«Mugavustsoonist peab arenemiseks valja tulema ja sellest olenevalt võtan pigem nädalast nädalasse varumeestepingil istumise asemel riski, kuid olen positiivselt meelestatud» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles