Polina Bratuhhina valiti Prantsusmaa kõrgliigaklubi kapteniks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis
Eesti koondis Foto: www.cev.lu

Tänavu Prantsusmaa naiste võrkpalli meistrisarjas eliitdivisjoni kerkinud Terville`i Florange kapteniks valiti Eesti koondise ründaja Polina Bratuhhina.

Polina kaksikõde Natalja jätkab võitlust koha eest Florange põhikuuikus. Klubi dublantnaiskonda kutsuti saarlanna Eliisa Peit, kes alustab hooaega kolmandas divisjonis. Hooaja avamängu peab esindusnaiskond 28. septembril, vahendas volley.ee.

«Võrredes eelmise hooajaga, on vahetunud seitse mängijat. Tuldud on Serbiast, USA-st, Kanadast, Kreekast, Norrast, Trinidadist ja Tobagost. Naiskond on kirju, aga oleme ühise keele juba leidnud. Hetkel oleme vaid kaheksakesi, kuna mõned on veel hõivatud oma maa koondise mängudega. Nii et hooaja algus tuleb pingeline,» rääkis Bratuhhina volley.ee portaalile. 

Florange'i naiskond on pidanud ühe kontrollmängu Šveitsi klubiga ja võitnud selle ülekaalukalt. Ees on kohtumised Hollandi meistri, Prantsusmaa kolmanda ja Saksamaa viienda naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles