Janek Tombak sai roppuste eest rahatrahvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Tombak
Janek Tombak Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti grupisõidu meistrivõistluste kohtunike kogu määras ebaväärikalt käitunud ja ebatsensuurseid väljendeid kasutanud Janek Tombakule 2000 krooni suuruse rahatrahvi.

«Ta tarvitas sõidu ajal korduvalt ebatsensuurseid väljendeid. Me ei teinuks ainult sellest numbrit – võistluse käigus on alati kired ülal –, aga finišijoonel kahe keskmise sõrme näitamine väljus juba selgelt raamidest,» selgitas peakohtunik Madis Lepajõe pühapäeval Viljandis toimunu järellainetust Õhtulehele. «Janek selgitas küll, et tegi žesti tiimi sponsorile, aga pealtvaatajad, korraldajad ja teised ei saanud ju seda teada.»

Alaliidu peasekretär Urmas Karlson mainis, et on Tombakuga toimunust kõnelnud ning rattur on tehtud vigadest aru saanud: «Valisime maksimumkaristuse, et hoida ala mainet ja anda selgelt hukkamõistev signaal ka teistele ratturitele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles