Heas hoos Leedu läheb EMile võimsa koosseisuga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linas Kleiza.
Linas Kleiza. Foto: SCANPIX

Leedu korvpallikoondis on suvistes kontrollmängudes näidanud häid esitusi ja homme Sloveenias algaval EM-finaalturniiril ollakse kindlasti ühed suurfavoriidid. Seejuures on leedulased kokku saanud ka väga võimsa koosseisu.

Leedu koondise peatreener Jonas Kazlauskas jättis viimastena EMile sõitvast tiimist välja Adas Juškeviciuse ja Vytenis Cizauskase.

Leedu koondise liidriks on sel suvel Fenerbahce Ülkeriga liitunud ääremängija Linas Kleiza. Tiimis on ka kaks NBAs pallivat meest – Leedu korvpalli suurlootus Jonas Valanciunas ja Donatas Motiejunas.

Vaadates Leedu koondislaste füüsilisi näitajaid, siis tuleb tõdeda, et 12st EMil sõitvast mehest on üle kahe meetri pikad koguni seitse.

Leedu koondis EMiks: Tomas Delininkaitis, Robertas Javtokas, Mantas Kalnietis, Linas Kleiza, Mindaugas Kuzminskas, Darjus Lavrinovic, Ksistof Lavrinovic, Jonas Maciulis, Donatas Motiejunas, Martynas Pocius, Renaldas Seibutis and Jonas Valanciunas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles