Pärnu palkas Müürsepa soovitusel Valgevene koondislase

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Krisevitš (vasakul) heitlemas eelmisel hooajal KK Pärnu ridadesse kuulunud Rain Raadikuga.
Vladimir Krisevitš (vasakul) heitlemas eelmisel hooajal KK Pärnu ridadesse kuulunud Rain Raadikuga. Foto: Liis Treimann

Pärnu Korvpalliklubi sõlmis algavaks hooajaks lepingu Valgevene koondise keskmängija Vladimir Krisevitšiga, kes on praeguseks jõudnud juba ka oma uue tööandja juurde.

«Saime Martin Müürsepalt (Valgevene koondise abitreener) tema kohta infot ja otsusasime ta palgata,» sõnas Pärnu meeskonna mänedžer Mait Käbin 208 cm pikkuse keskmängija kohta. «Otsisime arenemisvõimelist pikakasvulist mängijat ja nüüd oleme ta ka leidnud.»

Krisevitš mängis tänavusel suvel viies EM-valikkohtumises ja keskmiselt teenis 22-aastane pallur mänguaega ligi seitse minutit, mille jooksul viskas ta 1,4 punkti ja võttis 2,2 lauapalli.

Samas võib Pärnu meeskond lisada koosseisu veel ühe välismängija, kuna asendajat otsutakse ka mullu tiimi kuulunud leedulasele Osvaldas Matulionisele.

«Tahaksime meest, kes suudaks täita ääremängija kohta. Eks lähiajal ole näha, kes leiame kedagi,» sõnas Käbin, kes lisas, et nad üritavad võimaluse korral rendile võtta mõnda Eesti tippklubi noormängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles