Manchester Unitedi staar pole uue peatreeneriga rahul

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonda sel hooajal juhendama asunud David Moyesel võivad ees seista rasked ajad, sest meeskonna üks staar Robin van Persie pole peatreeneri senise tööga sugugi rahul.

Daily Stari andmetel ei meeldi van Persiele Moyese treeningmeetodid ning hollandlane igatseb eelmisel kevadel ameti maha pannud Unitedi endist peatreenerit Sir Alex Fergusoni. Unitedi hooaja avamängus Swansea City vastu sai van Persie kirja kaks väravat, ent järgmises kohtumises 0:1 Liverpoolile kaotades näitas mees tujutut mängu. Ründeässale lähedal seisev isik väitis, et selle põhjuseks oli just rahulolematus klubi peatreeneriga.

«Robin ei ole õnnelik ja sellisel juhul ei saa ta seda ka väljakul varjata. Kui ta on pahane, siis võib ta teha rumalusi ja seda oli näha mängus Liverpooli vastu,» rääkis end van Persie sõbraks nimetanud allikas Daily Starile.

«Ta tunneb, et uue peatreeneriga ei ole asjad enam vanamoodi ja ta igatseb Fergiega koos töötada. Tema käe all meeldis talle mängida. Mõned Moyesi treeningmeetodid ei ole samuti talle sobilikud,» lisas allikas.

United on praegu liigatabelis alles seitsmendal kohal, liidripositsioonil on Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles