Mourinho võrdles Özili legendaarse Figo ja Zidane'iga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho võrdles nädala alguses Arsenali klubisse siirdunud Mesut Özili legendaarsete jalgpalluritega ja lisas, et nüüd võib Arsenal mängida liiga võidu peale.

«Özil on unikaalne,» kiitis Mourinho sakslast, kes kolm hooaega Madridi Reali klubis tema käe all mängis. «Teist temasugust ei ole, isegi halvas mõttes mitte. Ta on maailma parim number 10. Ta teeb oma jalgpallivisiooni ja otsustega asjad enda ja meeskonnakaaslaste jaoks väga lihtsaks. Kõik armastavad teda ja näevad temas veidike Luis Figot ja Zinedine Zidane'i,» rääkis Mourinho.

Lisaks paljastas Chelsea peatreener, et just Özili liitumine Arsenaliga oli põhjuseks, miks nad keeldusid oma linnarivaali soovist laenata Demba Bad. «Me ei võtnud Arsenali pakkumist vastu, sest Özili palkamisega muutusid nad tõsiseks kandidaadiks liiga võidule,» rääkis Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles