Repliik: marjamaale mõnulema?

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lomp
Oliver Lomp Foto: Toomas Huik

Tuntud töökuulutuste portaalis CV Keskus on üleval kuulutus: Saudi Araabia jalgpalliklubi otsib treenerit. Tundub natukene kahtlane – miks peaks nõnda kaugel asuv vutisats otsima väiksest Eestist endale juhendajat, kui üle maailma on palju prestiižikamaid maid, kust oma tiimi tüüri juurde mõni veelgi kogenenum mees leida.




Veider tundub ka see, et asjaga tegeleva agentuuri sõnul on saudidel eesmärgiks saada endale peatreener endistest Nõukogude Liidu riikidest. Miks küll? Vastukäiv on ka agentuuri jutt – sõelale olevat jäänud kolm meest, kellest üks on itaallane ja üks hispaanlane (endised Nõukogude Liidu riigid?).



Jah, kolmas mees on Eesti treener Valeri Bondarenko. Hea küll, vastukäivusi on selles loos palju. Kuid kas on patt sellisele, olgugi kahtlase väärtusega pakkumisele reageerida, kui aastapalgaks pakutakse 550 000 USA dollarit, mis teeb pisut üle kuue miljoni Eesti krooni? Ma arvan, et ei ole. Kuigi, mainida tasub, et Eesti Jalgpalli Liit polnud asjast midagi kuulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles