Kikerpilli tulevik sõltub treeneri saatusest

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kikerpill
Tarmo Kikerpill Foto: Margus Ansu

Möödunud hooajal Kreeka meistriliigas Ateena AEK meeskonnas pallinud Tarmo Kikerpill tunnistas, et tuleva hooaja suhtes pole tal veel täit selgust.

Palju sõltub sellest, kas lõppenud hooajal AEK treeneripingil istunud Kostas Flevarakis jätkab samas rollis ka eeloleval hooajal. Flevarakise jätkamise korral jääb samasse meeskonda ka Kierpill. Eestis puhkava ääremängija sõnul kostub aga kaugelt maalt uudiseid, et Flevarakis ei pruugi senises ametis jätkata.

«Sellisel juhul ei teagi, kus edasi mängida. Täiesti võõrasse kohata ei tahaks enam minna,» märkis Kikerpill. Eestlane osales AEK särgis 26s Kreeka meistriliiga mängus, viibis neis platsil keskmiselt 11 minutit ning kogus selle ajaga kolm punkti ja ühe lauapalli.

Juba esmaspäevast osaleb Kikerpill koos ülejäänud vanema põlvkonnaga Eesti koondise treeningutel ning valmistub EM-valiksarja ellujäämismängudeks. Lisaks aatelistele kohustustele pakub ju koondis hea võimaluse enese näitamiseks.

Põlise Tartu mängijana peaks Kikerpillil olema tagataskus võimalus liituda ka Rockiga. Seni pole ta aga endise koduklubiga tõsiselt rääkinud.

Samas võib Rock ääremängijat vajada. Lõppenud hooajal tartlaste esinduses mänginud grusiini Viktor Sanikidze vastu tunneb huvi Itaalia klubi Carife Ferrara ning vastastikuse sobivuse korral on tõenäoline, et grusiin eelistab suuremate võimalustega Itaalia meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles