Bruno Senna sõidab vormel-1 legendi Ayrton Senna McLareniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruno Senna
Bruno Senna Foto: AP / Scanpix

Vormelisõitja Bruno Senna saab sel nädalavahetusel demonstreerida oma varalahkunud onu Ayrton Senna legendaarset McLaren Honda MP4-4.

McLareni Racing kutsus Senna 1988. aasta vormel-1 masinat juhtima Goodwoodi kiirusefestivalile, et anda vormelifännidele võimalus näha lähedalt vormel-1 autot, mis valitses ringradasid Alain Prosti ja Ayrton Senna käe all.

1988. aasta MM-sarjas võitsid Prost ja Senna kahe peale pea kõik etapid – vaid üks etapivõit libises käest, vahendab Eurosport. Sama hooaja meistritiitel kuulus Sennale.

Auto on osa McLareni kollektsioonist, mis on välja pandud McLareni keskuses Wokingis. Eelmisel nädalal käis Bruno Senna tehases sõidukiga tutvumas ning mehhaanikud, kes on töötanud ka koos Ayrton Sennaga, kohandasid autot legendaarse sõitja õepojale.

«Selle eriti võimsa turbomootoriga monstrumiga sõitmine on suurepäraseks kogemuseks. Taolise ajaloolise autoga sõitmine on heaks motivatsiooniks,» tunnistas Senna. «Vormel-1 auto sellest ajast pole kuigi sarnane praegusele vormel-1 masinale ja Goodwood pole just GP, kuid olen kindel, et see nädalavahetus tõstab veelgi mu isu osaleda vormel-1 sarjas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles