Poola jalgpallitäht Boruc: ma pole alkohoolik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Boruc
Artur Boruc Foto: Reuters / Scanpix

Poola ja Celtic jalgpallimeeskonna väravavaht Artur Boruc lükkab ümber väiteid nagu oleks ta alkohoolik. Kummalisel kombel on aga kõigis Boruci hädades süüdi tema abikaasa.

Boruci hooaeg on kulgenud erakordselt halvasti, kuid mees keeldub enda süüd selles osas tunnistamast – ka Boruci halvas vormis on süüdi tema abikaasa Kazia. Praegu mees lahutab, vahendab Daily Mail.

«Vahet pole, kas oled tööline tehases või väravavaht, kes mängib igal nädalal tuhandete pealtvaatajate ees. Kui sul on isiklikke probleeme, siis see mõjutab sind ka tööl,» selgitas Boruc. «Ma ei nõustu juttudega nagu ma oleks eriti halvas seisus. Eelmisel hooajal tegin viis tõsist viga, mis on põhimõtteliselt sama nagu aasta enne seda.»

«Olen alkohoolik? Ei, ei ole. Ma ei joo iga päev. Ma joon paar õlu, kui klubi lubab. Jah, suitsetan samuti,» jätkas Boruc. «Kuid suitsetasin ka 2008. aasta EMi ajal – siis ei hoolinud sellest eriti keegi, kuna olin heas vormis ja mängisin hästi.»

Boruc selgitas, et kogu naise perekond peab teda segaseks ja alkohoolikuks ning see viib ta vahepeal endast välja.

«Nad provotseerivad mind pidevalt,» selgitas Boruc. «Abiellusin Kaziaga kui olin 21-aastane. Sel ajal olin kindel, et tahan kogu elu temaga veeta. Kuid asjad muutuvad ning ka inimesed muutuvad. Mul on tõeline segadus kaelas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles