Kangur: soovin minna välisklubisse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvikütt Kristjan Kangur.
Korvikütt Kristjan Kangur. Foto: Erakogu

Eesti koondise ääremängija Kristjan Kangur tunnistas, et kuigi teda seob ka eeloleval hooajal leping Kalev/Cramoga, näeks ta end parema meelega välisklubis. Vastava soovi on ta edastanud ka oma agendile, kes peab tööturul ringi vaatama.

«Hinges on mul soov minna välismaale,» rääkis varem kaks hooaega Saksamaal Leverkuseni Bayeris mänginud mees. «Pean Kalevi juhtidega rääkima, kas nad on nõus mind vabaks laskma. Samas ei tea ma veel seda, mida nad mulle järgmiseks aastaks pakuvad – äkki on neile tulnud rahalaev.»

Pärast eilehommikust treeningut siirdusid kõik kalevlased klubi kontorisse, et pidada läbirääkimisi lõppenud hooaja seni saamata summade maksmise ning kuulata, mida pakutakse tulevaks hooajaks. Ilmselt on ka senise koduklubi ebakindel seis üks põhjus, miks Kangur välismaale kipub.

Mängumeest ei heiduta seegi, et kodus kasvab mõnekuune pisipoeg. Perekonna kavatseb ta kindlasti kaasa võtta. Kuid seniks ootab ta alles soodsaid pakkumisi. «Minu jaoks liiguvad asjad veel aeglaselt – esilagu värvavad ju kõik kohalike mehi ja neid, kes varem samas liigas mänginud,» selgitas ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles