Nenad Vucinic jätkab BC Kalev/Cramo peatreenerina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Nenad Vucinic.
Kalev/Cramo peatreener Nenad Vucinic. Foto: Toomas Huik

Korvpalliklubi BC Kalev/Cramo sõlmis peatreener Nenad Vuciniciga lepingu järgmiseks hooajaks.

Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa avaldas heameelt, et läbirääkimised Nenad Vuciniciga lõpuks lepingu allakirjastamiseni jõudsid, vahendab klubi kodulehekülg.



«Jäime Nenadi tööga rahule ning otsustasime koostööd jätkata,» ütles Valdmaa. «Lisaks peatreeneri jätkamisele tahame järgmiseks hooajaks säilitada meeskonna eestlastest tuumiku.»



Teise treenerina jätkab Kalev/Cramo juures Alar Varrak.



«Mul on hea meel töötada veel teise aasta Kalevi treenerina. Mulle meeldis Tallinn ja Eesti inimesed,» kommenteeris eelmisel hooajal Kalevi meistritiitlini tüürinud Vucinic. «Eraldi väärivad tunnustust Kalevi fännid ja toetajad, kes meid eelmise hooaja jooksul kõvasti aitasid. Meil õnnestus võita Eesti karikas ja tuua Tallinnasse tagasi meistritiitel.»



«Majanduslik situatsioon maailmas on äärmiselt keeruline ning paljudel klubidel on raskusi, kuid kõva töö, kire ja toetajate ning fännide kaasabil on meil võimalik teha järjekordne edukas hooaeg Kalevis,» lisas ta.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles