Jevgeni Novikov läheb testimisele Inglismaale

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Novikov (vasakul) pärast värava löömist Fääri saartele.
Jevgeni Novikov (vasakul) pärast värava löömist Fääri saartele. Foto: Liis Treimann

Nõmme Kalju poolkaitsja Jevgeni Novikov sõidab 15. juulil Inglismaale, liitudes nädalaks sealse klubi Bradford City treeningutega.

Lisaks treeningutele osaleb Eesti koondislane Novikov kahes kontrollmängus ning saabub Eestisse tagasi 22. juulil, kirjutab soccernet.

«Bradford City'l tekkis huvi Novikovi vastu juba mitu nädalat tagasi. Detaile asjade käigust täpsemalt ei saa praegu kommenteerida,» selgitas olukorda Novikovi agent Marko Välja.

Varem on Novikov lisaks Eesti Meistriliigadele pallinud ka Ukraina, Läti ja Venemaa kõrg- ja esiliiga klubides. Lätist on ta võitnud ka meistrivõistluste pronksmedali.

Novikovi enda juurde kutsunud Bradford City on 1903. aastal asutatud klubi, kes praegu mängib Inglismaa tugevuselt neljandas liigas League Two-s. Tiimi seni suurimaks saavutuseks on 1911. aastal võidetud FA karikas.

«Novikovil on õigus sel üleminekuperioodil lahkuda klubist vabaagendina, mis tähendab, et klubidevahelised läbirääkimised jäävad ära. Usun, et seda reaalsem võimalus on tal Bradford City-ga leping saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles