Taivo Püi võitis 28.jooksu ümber Pühajärve

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taivo Püi
Taivo Püi Foto: Elmo Riig

Mayeri Järvejooksude kolmanda etapi, 28. jooksu ümber Pühajärve võitis Sportkeskus.ee esindaja Taivo Püi. Valitseva 10 000 m Eesti meistri võit tuli 10,7 km pikkusel järveringil ajaga 33:44. Teisena lõpetanud Aleksei Markov SK-st Mitš kaotas võitjale 16 sekundiga. Viimase poodiumikoha hõivas ajaga 34:11 vanameister Vjatseslav Košelev Sillamäe Kalevist.

Naistest jooksis ringi ümber Pühajärve kõige kiiremini Külli Pirksaar Tartu Ülikooli ASK-st, kes ajaga 41:30 saavutas üldarvetuses 62. koha. Teise ja kolmandana lõpetasid vastavalt Annika Rihma ja Liis Johanson.


Kokku sai 28. korda korraldatud jooksul ümber Pühajärve tulemuse kirja 887 jooksusõpra, mis on 200 osalejat rohkme kui möödunud aastal.
Enne järve jooksu toimunud Lotte lastejooksudel osales 220 last vanuses kuni 12 aastat. Seega osales värvikal jooksupäeval 1107 erinavas vanuses jooksusõpra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles