Õunpuu jätkab karjääri TTÜs

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Õunpuu
Andris Õunpuu Foto: volley.ee

Mullu Randabergiga Norra meistrivõistlustel hõbeda pälvinud Andris Õunpuu mängib järgmisel hooajal TTÜ ridades, vahendab volley.ee.

«Randabergi rahaline olukord pole kiita ja nad ei suutnud siiani konkreetset pakkumist teha. Ei tahtnud kauem oodata,» lausus Õunpuu, kes saab TTÜs lõpetada Audenteses alustatud õpingud logistika erialal.


Saaremaalt pärit sportlasest oli huvitatud ka üks Hispaania esiliiga klubi, kes pakkus prii elamist ja toitu, kuid nigelat palka. «Nad rääkisid ka treenerikohast ja koolitustest, kuid see koht tundus kahtlane,» põhjendas Õunpuu.


TTÜ uus peatreener Aigor Kaibald pole 24-aastasele ja 195 cm pikkusele Õunpuule tundmatu mees. Kaibald töötas hooajal 2003/2004 soomlase Juha Lantto kõrval Õunpuu toonase koduklubi Audentes Hermanni abitreenerina.


Värsket verd toob TTÜsse ka eelmisel hooajal Tallinna Selveriga Schenkeri Liiga võitjaks ja riigi meistriks kroonitud temporündaja Siim Ennemuist (19 a, 193 cm), kes Eesti parimas klubis vähe mänguaega sai.
Tõenäoliselt ei jätka TTÜs Eesti koondisse kuulunud libero Raigo Tatrik, läbirääkimised jätkuvad kogenud diagonaalründaja Mihkel Sepaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles