Armstrong soovib vähiga võitlevale Hartsonile kiiret paranemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Hartson
John Hartson Foto: www.dailymail.co.uk

Vähist võitu saanud legendaarne jalgrattur Lance Armstrong muretseb sama haigusega võitleva endise jalgpalluri John Hartsoni pärast ning soovib mehele kiiret paranemist.

Endine Arsenali ja Glasgow Celticu mängija Hartson läks möödunud nädala reedel tugevate peavalude tõttu haiglasse, kus avastati, et tal on munandivähk, mille siirded on levinud ka ajju. Eile teatas jalgpalluri arst, et siirdeid on avastatud ka kopsust.

Hartsonile tehti ajuoperatsioon ning on alustatud ka keemiaraviga.

Tour de France’i velotuuril võistlev Armstrong oli Hartsoni haigusest kuuldes liigutatud ning soovis mehele populaarse suhtlusportaali Twitteri vahendusel jõudu haigusega võitlemiseks.

«Olen mõtetes John Hartsoniga,» kirjutas Armstrong. «Livestrong, John! Hoiame kõik sulle pöialt! Inimesed, mõelge tema peale ja palvetage tema eest, palun.»

Livestrong on Armstrongi loodud vähiga võitlevate inimeste abistamiseks mõeldud organisatsioon.

37-aastasel Armstrongil diagnoositi 1996. aastal samuti munandivähk, mille siirded olid levinud ajju, kopsudesse ja alakõhtu. Kuigi arstid ei andnud Armstrongile erilist elulootust, suutis seitsmekordne Tour de France’i võitja haiguse seljatada.

Vahepeal rattaspordist loobunud Armstrong naasis sadulasse selle aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles