Kangur: esimene valik on endiselt välisklubi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvikütt Kristjan Kangur.
Korvikütt Kristjan Kangur. Foto: Erakogu

Lõppenud hooajal BC Kalev/Cramo koosseisus Eesti korvpallimeistriks tulnud ääremängija Kristjan Kangur soovib endiselt uueks hooajaks välismaale siirduda.

Samal ajal kui Kanguri sõnul tal ühtegi kindlat pakkumist pole, siis Leedu korvpalli veebikülg krepsinis.net kirjutab, et ääremängija peab läbirääkimisi Prantsusmaa tippklubiga Le Mans.


«Vaatan mängijateturul ringi, kuid esialgu midagi konkreetset ei ole,» sõnas Kangur pärast Eesti koondise treeningut. «Esimene valik on endiselt välisklubi.»


Sarnaselt Eestiga on ka mujal Euroopas paljud klubid majanduslikult raskes seisus ning seetõttu võib välismaale siirdumine aga keerulisemaks kujuneda.


«Igal pool on eelarved ja võimalused väiksemaks jäänud ning see kahandab kindlasti võimalusi,» rääkis Kangur. «Sooviksin kindlasti minna võimalikult tugevasse klubisse ja liigasse.»


Samas ei soovi Kangur veel lõplikult välistada ka varianti, et ta jätkab karjääri siiski Kalev/Cramos. Hetkel tõstab Eesti klubi aktsiaid ka asjaolu, et peatreenerina jätkab Nenad Vucinic ning klubi sai koha tugevasse VTB liigasse (Idaliiga).


«Uus sari on kindlasti väga hea, kuid kui ei suudeta kokku panna konkurentsivõimelist meeskonda, siis võib sellest kujuneda kokkuvõttes negatiivne kogemus,» arvas Kangur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles