Rahnu siiski ei tule Rakveres starti

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Rahnu tegi teisipäeval Kadrioru staadionil trenni ja lubas nädalavahetusel Rakveres võistelda, ent täna selgus, et mees siiski starti ei tule.
Kristjan Rahnu tegi teisipäeval Kadrioru staadionil trenni ja lubas nädalavahetusel Rakveres võistelda, ent täna selgus, et mees siiski starti ei tule. Foto: Liis Treimann

Täna algavatel mitmevõistluse Eesti meistrivõistlustel osalema pidanud kümnevõistleja Kristjan Rahnu otsustas võistlemisest siiski loobuda.

Eesti koondise peatreener Aivo Normak rääkis Postimehele, et Rahnu helistas talle täna hommikul, et uurida, kas alaliit sai tema eile õhtul saadetud kirja kätte. Kirjas kirjutas Rahnu, et vigastusi tal ei ole, aga ta lükkab stardi edasi. Küll aga kinnitas Rahnu Normakule, et tema eesmärk on jätkuvalt augustis Berliinis toimuvate maailmameistrivõistluste norm täita.

Rahnu peab koondisesse pääsemiseks täitma MMi A-normi.

Viimati sai Rahnu kümnevõistluses tulemuse kirja kolm aastat tagasi Göteborgi EMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles