Rahnu tegi antireklaami

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Rahnu Rakveres starti ei tulnud.
Kristjan Rahnu Rakveres starti ei tulnud. Foto: Toomas Huik
Laupäeval Rakvere staadionile kogunenud kergejõustikufännid jäid taaskord pika ninaga – kümnevõistluses kaasa teha lubanud Kristjan Rahnu otsustas jõuproovist loobuda.

Reede õhtul saatis Rahnu Kergejõustikuliidu peatreener Aivo Normakule kirja, kus seisis, et vigastusi tal ei ole, aga ta lükkab stardi edasi. Ühtlasi kinnitas mees Normakule, et tema eesmärk on jätkuvalt Berliini MM-norm täita. Seda kus ja millal ta seda teha kavatseb, Normak veel eile ei teadnud.

Samamoodi nagu ka seda, miks Rahnu stardist loobuda otsustas. «Täpsemaid asjaolusid ma ei tea. Aga eks ta MM-normi kuskil lähiriikides peab üritama. Muud võimalust pole,» avaldas Normak, kellele Rahnu loobumine ebameeldiva üllatusena tuli. «Ega see kergejõustikule hea reklaam ole. Kristjan on enne nii teinud ja kahjuks läks ka seekord nii. Kahju muidugi, ma siiralt uskusin, et ta seekord tuleb starti.»

Eesti meistrivõistlused võitis 7454 punktiga Indrek Turi, kelle võistlusele vajutas kohe avaalal, 100 meetri jooksus pitseri 2,5 m/s puhunud vastutuul. Tänavu B-normi täitnud Mikk-Mihkel Arro katkestas avapäeva järel. Naiste seitsmevõistluses oli parim Ebe Reier 5406 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles