Ojamaa laenatakse tõenäoliselt Derbyst välja

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: dcfc.premiumtv.co.uk

Inglismaa tugevuselt teise jalgpalliliiga Coca-Cola Championshipi klubi Derby County eestlasest noormängija Henrik Ojamaa laenatakse tõenäoliselt tuleval hooajal aste madalamale.

Kuna Ojamaal tuleb mänguaja pärast konkureerida viie-kuue kogenenuma edurivimehega, mis võib tähendada suure osa ajast pingi peal istumist, siis praktika saamiseks tuleb tal ehk laenulepingu alusel mujale siirduda. «Jah, ma arvan, et see on tõenäoline,» vastas Ojamaa küsimuselt, kas mänguaja saamiseks võib klubi noore ründaja välja laenata. «Usun, et see oleks mulle hetkel parem variant.»
Eestlane tunnistas, et mõningad klubid on juba tema soetamise vastu huvi tundnud, konkreetsetest nimedest ta aga rääkida ei soovinud. Küll aga ütles ta, et tegemist on madalamate liigadega, kui Coca-Cola Championship. Ise oleks ta valmis mängima kuni conference liigani, mis on Inglismaal sisuliselt tugevuselt viies.
«Conference profiklubides võiksin mängida küll. Tegelikult on seal tase päris korralik ning ka publikunumbrid on OK,» märkis Ojamaa.
Ojamaa ütles siiski, et ei kavatse enne hooaegade algust kuhugi liikuda - ettevalmistusperioodi soovib ta kaasa teha just Derbyga. Pealegi tunneb eelmisel aastal veel Derby noorteakadeemiasse kuulunud Ojamaa, et täismeestega harjutamine tuleb talle ainult kasuks.

Artikli täisversiooni loe Postimehe paberlehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles