Vigastus segab Toome treeninguid

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome
Joosep Toome Foto: Liis Treimann

Esimest korda Eesti korvpallikoondise kandidaatide ringi kuuluv Joosep Toome ei saa jalavigastuse tõttu endiselt täie jõuga treenida ning see võib seada kahtluse alla tema võimaluse pääseda EMi kõrgemasse divisjoni püsimajäämise turniiril osalevasse koondisse.


Peatreener Üllar Kerde lootis esialgu, et tänavu Eesti meistriliigas TTÜ värvides arengus pika sammu astunud meest saab kasutada keskmängija positsioonil. Paraku sai Toome jalg treeningutel viga ning ta jäi eemale esimestest kontrollmängudest Lätiga.


Eile oli ta küll trennis kohal, ent Kerde sõnul ei saanud kergelt liipav mees kõiki harjutusi kaasa teha. «Arstid arvasid esialgu, et selleks ajaks peaks kõik korras olema, aga tegelikult pole,» nentis Kerde. «Toomel pole suurte mängude kogemusi - seepärast oleks kontrollmängudes osalemine talle hädavajalik.»


Koondislaste read oli eile hõredad - isiklikel põhjustel puudus tagamees Marek Doronin. Täna peaks ta siiski juba kohal olema.


Seevastu eelmine nädal seljavalu kurtnud Tarmo Kikerpill, sai eile täie jõuga treenida. Jalavalu oli taandunud ka tagamees Tanel Teinil, kes osales Riias vaid ühes kohtumises. «Tanel sai paar päeva puhata ning kõik on jälle korras,» selgitas Kerde.


Esialgu pidid koondise treenerid nimetama täna need mehed, kes saadetakse tagasi koduklubidesse. Treeningutele pidi jääma vaid 14 pallurit. Paraku sundis mängijate nappus sellest plaanist loobuma.


Homme ja ülehomme kohtub Eesti koondis Uus-Meremaaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles