Lulla vahetas TTÜ Pärnu vastu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elia Lulla
Elia Lulla Foto: volley.ee
Mullu TTÜ võrkpalliklubis mänginud Elia Lulla siirdus Pärnu VK-sse. Eelmisel hooajal vigastustega kimpus olnud 22-aastane ja 196 cm pikkune Rakverest pärit pallur hakkab koha pärast platsil konkureerima Kardo Kõresaare ja Andrus Raadikuga.

Tartu Pere Leiba siirdunud sidemängijat Andres Toobalit asendab Tallinna Selveri ja Eesti koondise peatreeneri Avo Keele poeg Martti. Kaheaastase pausi järel ühineb meeskonnaga temporündaja Karel Merisaar, kirjutab volley.ee.

Pärnu on huvitatud ka tema kuulsama venna, samal positsioonil tegutseva Meris Merisaare teenetest, kuid viimane otsib tööandjat välismaalt.

Pärnuga taasliitub üle-eelmisel hooajal asenduslibero rollis olnud Kristo Looring, kes lapib TTÜ-ga lepingu sõlminud Edgar Järveküljest tühjaks jäänud kohta.

Hiljemalt kuu lõpuks peab jätkamise kohta vastuse andma diagonaalründaja Ardo Lünekund, kelle värbamise vastu tunnevad huvi Küprose klubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles