Kalev/Cramo loodab eestlastega kokkuleppele jõuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Vucinic
Nenad Vucinic Foto: Toomas Huik
Kui täna Uus-Meremaa korvpallikoondist Eesti vastu juhendavat Nenad Vucinici saab ka tuleval hooajal Kalev/Cramo peatreenerina näha, siis mängijatega pole klubi veel kokkuleppele jõudnud.

«Hetkel veel ei tea täpselt, kes minu käe all pallima hakkavad, kuid loodetavasti jätkavad kõik eestlased, kes lõppenud hooajal võistkonnas olid,» sõnas Vucinic. «Kõigepealt tahame nendega kokkuleppele saada ning seejärel hakkame välismängijaid vaatama.»

Samas Uus-Meremaalt Vucinic kedagi Kalev/Cramosse tuua ei soovi. «Praeguses koondises on liiga noored mehed, et neid Kalevisse tuua,» arvas Vucinic.

Vaatamata sellele, et Kalev/Cramo loodab kõikide seni klubis mänginud eestlastega kokkuleppele saada, siis näiteks Kristjan Kangur on avaldanud mitmel korral soovi välismaale siirduda.

«Kindlasti me Kangurile takistusi ei tee, kui ta soovib lahkuda,» sõnas Kalev/Cramo mänedžer Remo Holsmer. «Nüüd istumegi Nenad Vuciniciga maha ning arutame edasisi plaane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles