Poola meedia oli kaotuse järel šokis

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimane normaalaja minut: Levadia värskeima ostu Vladislav Ivanovi karistuslöök lendab üle müüri Krakowi Wisla väravasse.
Viimane normaalaja minut: Levadia värskeima ostu Vladislav Ivanovi karistuslöök lendab üle müüri Krakowi Wisla väravasse. Foto: Raigo Pajula

Poola spordiuudistesait www.sports.pl nimetab Krakowi Wisla kaotust FC Levadiale üllatuseks, mida keegi ei osanud oodata.

Veebisait hurjutas Wislat pärast kaotust Levadiale, et Poolas olid kõik juba arvestanud kolmandasse ringi pääsemisega, kuid lõpuks ei suudetud isegi esimesest tõkkest üle hüpata, vahendab soccernet.ee.


Ka mängu kirjeldades ei suudetud märkimata jätta üllatust. «Wisla visati Meistrite Liigas üle parda. Kahjuks on see tõsi,» leidis veebisait.

«Pärast lõpuvilet vajusid mängijad murule ning ei suutnud oma kaotust uskuda. Wisla ei mänginud rünnakutel piisavalt hästi ning ka õnnejumal ei soosinud.»

Välja toodi kaks lööki posti, kuid samas tõdeti, et kui väravat ei löö, siis pole võimalik ka edasi pääseda. «Vladislav Ivanov lõi värava 22 meetri pealt karistuslöögist ja väravavaht puterdas palli oma haardest. Suur väravavahi viga,» kirjeldasid poolakad Levadiale võidu toonud väravat.

Poola päevaleht Dziennik Polski nimetas tulemust samuti ootamatuks. «Me ei suuda sellist stsenaariumi uskuda, et meie seiklus võib selle mängu järel lõppeda,» kirjutas ajaleht.

Ka Wisla koduleht nimetas kaotust üllatavaks marsi lõppemiseks. Kodulehe väitel lubas Igor Prins enne mängu kaitsele pühenduda, mida Levadia ka tegi, ent jäi samas kontrarünnakutel väga ohtlikuks.

«Alguses domineeris Levadia, kuid veerandtunnise mängu järel võttis ohjad Wisla,»kirjutati kodulehel.

Wisla koduleht kritiseeris oma ründajate närvilisust ning mitmes väravaolukorras jäi neil just külmast verest puudu. Erilist kiitust sai Levadia puurisuul mänginud Martin Kaalma, keda kiideti nii Patrick Malecki löögi tõrjumise kui ka mitme teise olukorra eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles