Marseille'i rannavolle MK-etapil tühistati kõik eilsed mängud

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais
Kristjan Kais Foto: www.fivb.com

Marseille'is täna 60-80 km/h puhunud tuul sundis rannavõrkpalli Suure Slämmi korraldajaid edasi lükkama kokku 32 meeste ja naiste mängu.

«See on Marseille,»tõdes FIVB tehnilisel delegaat, kolmel esimesel (1994-1996) samas peetud MK-etapil mängijana kaasa teinud kanadalane Ed Drakichil, vahendab volley.ee.

«Hindasime ilmastikuolusid iga kahe tunni tagant, kuid kahjuks pärastlõunal tuul ei vaibunud. Õnneks ei pane ühe miinuse süsteemis peetav turniir ajakava väga suure pinge alla. Tavalisel MK-etapil peame päevas 56 kohtumist, nüüd aga 32.»

Otse teise ringi ehk 32 parema sekka asetatud Kristjan Kais - Rivo Vesik ei pidanudki eile mängima. Küll pidi selguma nende vastane, kuid mäng Raul Mesa - Inocencio Lario (Hispaania) versus Alexander Huber - Robin Seidl (Austria) toimub uue ajakava kohaselt Eesti aja järgi täna keskpäeval. Kui ilm lubab, peavad Kais - Vesik oma matši õhtupoolikul.

Marseille'i võõrustab MK-etappi 15. korda, edestades selles arvestuses minimaalse vahega Rio de Janeirot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles