Võrkpallikoondis kaotas Venemaa II meeskonnale

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis
Eesti võrkpallikoondis Foto: www.volley.ee

Eesti võrkpallikoondis sai Ust-Kamenogorskis peetaval Kasahstani presidendi karikaturniiril esimese kaotuse, kui kaotas 1:3 (-22, 24, -23, 14) Venemaa II meeskonnale.

«Omavigu kogunes liiga palju,» lausus peatreener Avo Keel volley.ee-le. «Venemaa on pallidega harjutanud poolteist kuud, meie poolteist nädalat. Kui paari nädala pärast uuesti kohtuksime, oleks mängupilt kindlasti võrdsem. Kahju, et kolmandas geimis 5:1 edu kiiresti käest andsime.»

Eestil tulid põhikoosseisus platsile Kert Toobal, Argo Meresaar, Ardo Kreek, Raimo Pajusalu, Keith Pupart, Jaanus Nõmmsalu ja libero Sten Esna. Mänguaega said kõik pallurid. Resultatiivsemateks osutusid Pupart 14, Venno 12 ja Nõmmsalu 10 punktiga.

«Mängisime kolm esimest geimi stabiilsemalt kui eelmistes kohtumistes. Oli tunda, et venelased on kauem pallitrenni teinud, kuid meil on tähtsate mängudeni veel aega. Kripeldama jääb, et kaitses kätte saadud pallid pidanuksime paremini ründajatele ette tõstma» rääkis Esna.

Idanaabrite koondise näol on sisuliselt tegemist hiljuti Belgradis universiaadi võitnud meeskonnaga. Tuntuim mängija on Belgorodi Lokomotivi kogenud nurgaründaja Aleksandr Košarev. Kõik mängijad teenivad leiba Venemaa superliiga klubides.

Homme on turniiril puhkepäev, laupäeval kohtub Eesti Kasahstani esindusmeeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles