Tarmo Kikerpill loobus ise kohast koondises

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kikerpill
Tarmo Kikerpill Foto: Margus Ansu

Eesti korvpallikoondisest eemale jäänud ääremängija Tarmo Kikerpill kinnitas, et loobumine oli tema enda otsus. «Selg on tegelikult juba terve, aga tunnen, et jäin treeningutega teistest paar nädalat maha,» selgitas Kikerpill. «Sellises seisus polnud mul võimalik ka rohkem mänguaega küsida.»


Kikerpill osales Eesti koondise särgis kolmapäeval kontrollmängus Uus-Meremaa vastu, visates seitsme minutiga kaks punkti. Päev hiljem peetud korduskohtumisel teda enam polnud. Peatreener Üllar Kerde põhjendas toona Kikerpilli puudumist seljavigastusega.Kuigi

Kerde soovis, et Kikerpill harjutaks edasi koos koondisega, eelistas mängumees naasta kodusesse Tartusse. Esmaspäeval alustab ta seal treeninguid koos Tartu Rocki mängijatega. See ei tähenda aga sugugi, et ta mängiks eeloleval hooajal selle meeskonna särgis. «Tuleviku kohta pole veel midagi selget,» tunnistas Kikerpill, kes mullu pallis Kreekas Ateena AEK ridades. Pole välistatud, et tal õnnestub samas meeskonnas karjääri jätkata. Peatreener Kostas Flevarakis olevat tema teenetest huvitatud.

Pärast möödunud hooaja lõppu polnud selge, kas AEK Kreeka liigas üheksandaks tüürinud Flevarakis jätkab üldse meeskonna peatreenerina. Kikerpilli andmetel, on nüüdseks senise juhendaja tööleping vormistatud, ent sellega pole Kreekale omased segadused lõppenud.

«Seni võis Kreeka liigas kasutada kahte USA passiga mängijat, nüüd tahetakse seda arvu suurendada kolmeni, ent see on tekitanud palju vaidlusi ning pole veel ametlikult kinnitatud,» kirjeldas Kikerpill. Ilmselt sõltuvad otsusest ka klubide värbamispoliitika ja Kikerpilli tasemega mängijate võimalused.

Möödunud hooajal osales Kikerpill AEK rivistuses 26 kohtumises ning kogus keskmiselt 11 minutiga kolm punkti ja ühe lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles