Bulgaaria pallurid pidid Bakuust lahkumiseks kukrut kergendama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaaria jalgpalliklubi Levski.
Bulgaaria jalgpalliklubi Levski. Foto: Reuters / Scanpix

Bulgaaria jalgpalliklubi Levski meeskond sai Bakuust öösel ära lennata alles pärast kopsaka trahvi tasumist.


«Bulgaaria pallurid tasusid 9000 euro suuruse trahvi, kuna nad soovisid Bakuust lahkuda öisel ajal,» teatas Aserbaidžaani lennuliinide Azal pressiesindaja Magerram Safarli.

«Lennujaamas järgiti ettevõtte juhtkonna korraldust, mille järgi on lennuväli südaööst kella seitsmeni hommikul suletud. Maanduda ja startida on lubatud üksnes valitsus-, humanitaar-, sanitaarlennukitele ja erakorraliste lendude korral,» täpsustas Azali esindaja.

Bulgaarlased väidavad, et nende väljalend oli määratud hoopis varasemale ajale ning lennujaama töötajad venitasid meelega lennu vormistamisega, kuni kesköö kätte jõudis.

Kommenteerides Levski presidendi Todor Batkovi ähvardust kaevata UEFA juhile Michel Platinile, ütles Safarli: «Kui UEFA juht peaks meie poole pöörduma, siis selgitame talle, et Bulgaaria meeskonna juhtumis järgisime me rangelt meie riigi seadusi.»

Levskil oli teisipäeval Bakuus kohtumine Aserbaidžaani meistri, klubi FC Bakuga. Meistrite liiga eelringi mäng lõppes väravateta viigiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles