Paranev Massa pääseb koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe ja Rafaela Massa
Felipe ja Rafaela Massa Foto: AP / Scanpix

Ungari vormel-1 etapi ajasõidus raske avarii teinud Felipe Massa lendab pühapäeval eralennukiga kodulinna

São Paulosse

.

Mees saab paar päeva kodus veeta ning siis viiakse Pariisi haiglasse taastusravile. Teda hakkab ravima sama mees, kes aastaid tagasi ka Michael Schumacheri taastusraviga tegeles.

«Tal pole tõsiseid neuroloogilisi sümptomeid. Arvan, et saame taastusravi kõige varajasema perioodiga algust teha,» avaldas neuroloog Attila Toth.

Ferrari vormel-1 meeskonna arsti Dino Altmani sõnul paraneb Massa hästi. «Ta räägib palju ning teeb nalja,» rääkis Altman ja lisas: «Kui Massa kuulis, et Schumacher asendab teda Valencia F1-etapil, siis vastas ta: «Vaatame, kas ma üldse lasen tal oma autoga sõita!»

«Võidusõit on ainuke asi, millest ta mõelda suudab,» lisas Altman. «Muretsemiseks pole põhjust ja edasisi operatsioone pole tarvis teha. Ta mäletab kõike peale õnnetuse. Ta teab, mis päev on ja ta teab ka seda, et ta polnud kaks päeva teadvusel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles