Räikkönen loodab Soome rallil hea tulemuseni jõuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: AFP / Scanpix

Endine vormel-1 sarja maailmameister Kimi Räikkönen avaldas, et ootab suure põnevusega seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheriga koostöötamist.


«Kui see tõesti juhtub, siis olen õnnelik, et saan tema paariline olla. Kuigi see ei pruugi minu enda esitusele suurt mõju avaldada,» rääkis 30-aastane soomlane.

Seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Schumacher teeb autospordi kuninglikku sarja tagasituleku, sest asendab Valencia vormel-1 etapil avarii teinud Felipe Massat.
Sel nädalavahetusel teeb Räikkönen aga kaasa Soome rallil ning ta pole välistanud võimalust tulevikus vormelid ralliautode vastu vahetada.

«Mul on Ferrariga aastane leping, kuid kõik on võimalik,» avaldas Räikkönen ja lisas: «Ma olen veel liiga noor, et tegevuseta jääda. Palju sõltub ka sellest, kuidas vormel-1 sari areneb. Igaljuhul praegu ei tea seda keegi ja mul pole kiiret.»


Sel nädalavahetusel kihutab Räikkönen neljakordse ralli maailmameistri Tommi Mäkineni Fiat Punto roolis.


«Ma armastan autorallit ja mul polnud sel nädalavahetusel midagi muud teha. See on minu jaoks hea kogemus ja ma loodan hea tulemuseni jõuda ning lõbutseda,» selgitas Räikkönen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles