Viimane mure enne suurt mängu – tühjad kohad tribüünidel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak (vasakul) ja Janno Kivisild.
Aivar Pohlak (vasakul) ja Janno Kivisild. Foto: Toomas Huik

Järgmisel kolmapäeval toimuva Eesti ja Brasiilia jalgpallikoondise sõpruskohtumise eel on jäänud korraldajatele veel üks mure - tuleb leida viis, et staadionile ei jääks ühtegi tühja istekohta.

«7000 piletit pandi müüki ning 4300 nendest on leidnud omaniku,» sõnas Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak. «Prioriteet number üks on praegu staadion ikkagi täis saada.»


Selleks, et kohtumine toimuks võimalikult suurearvulise publiku ees otsib Jalgpalliliit praegu lahendusi. Ühe variandina mainiti võimalust, et pääsmeid jagatakse neile, kes seda muidu soetada ei saaks - näiteks lastekodulapsed. Samas on ka võimalus, et üritusega liitub veel üks toetaja, kellele läheks sel juhul automaatselt suur kogus pileteid.


«Oleme harjunud kiire ajaga leidma häid lahendusi,» uskus Pohlak asjade positiivsesse kulgu.


Ühe variandina pakuti ka välja, et pileteid võiks osta järelmaksuga. «Kui see on tehniliselt teostatav, siis on selline asi võimalik,» arvas Pohlak,


Samas lisas Jalgpalliliidu president, et vaatamata kehvale piletimüügile on nad brasiillaste ees oma kohustused juba täitnud. «Brasiilia Jalgpalliliidule on mängu eest arve tasutud,» täpsustas Pohlak.


Samal ajal on üks küsimärk jäänud ka seoses Eesti koondise koosseisuga. Selgust vajab asjaolu, kas Hiina võistkond Shanghai Shenhua lubab Andres Operi mängule või mitte.


«Hetkel käivad tema koduklubiga läbirääkimised. Mehel endal on suur tahtmine mängida, samuti soovime meie teda kutsuda,» ütles Eesti koondise abitreener Janno Kivisild. «Tema saatus peab selguma lähipäevadel. Samas oleme arvestanud selle variandiga, et ta ei saa tulla.»


Ilma Operita on praegu koondise koosseisu arvatud 20 mängijat, kellest Sergei Pareikol ja Vladimir Voskoboinikovil on mõningaid terivseprobleeme. Esimene jättis toidumürgituse tõttu viimase Venemaa meistrivõistluste mängu vahele ning teine sai Rootsi esiliiga kohtumises tugeva obaduse näkku, mille tagajärjel on pool nägu siiani paistes. Samas peaksid mõlemad saama 12. augustiks mängukorda.

Artikli täisversiooni loe Postimehe paberväljaandest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles