Sten Esna: tuneeslased ei tea, mis asi on prügikast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno, Jaanus Nõmmsalu ja Sten Esna Tuneesia kuumuses.
Oliver Venno, Jaanus Nõmmsalu ja Sten Esna Tuneesia kuumuses. Foto: volley.ee

Veetnud Tuneesia pealinnas Tunises kaks päeva jäi Eesti võrkpallikoondise liberole Sten Esnale enim silma vohav mustus. «Tundub, et tuneeslased ei tea, mis asi prügikast on,» lausus Esna.

Kuigi elavhõbedasammas tõuseb Tunises päeval 34 kraadini, on meie mehed kuumusega hästi kohanenud, vahendab volley.ee. «Palav on siin tõesti, kuid hakkame harjuma. Täna (eile – toim) oli trennis kuumust lihtsam taluda,» ütles Esna.

Eesti peab Aafrika paremikku kuuluva Tuneesiaga täna, neljapäeval ja reedel kolm maavõistlusmängu. Kõik kohtumised algavad Eesti aja järgi kell 20.00. Täna hommikul saab Eesti koondis harjutada ka mängusaalis, mis oli seni hõivatud käsipallivõistlusega.

«Avo (peatreener Avo Keel – toim) tahab ilmselt kõigile mänguaega anda, et näha, kellele ta saab järgmisel nädalal Serbias peetaval MM-valikturniiril toetuda,» märkis Esna, kes andis hinnangu ka eelmisel nädalal meeskonnaga Pärnus trenni teinud Eerik Jago vormile. «Mulle jättis Jago hea mulje, väga vajalik mees meile. Kahju, et Jago Tuneesiasse ei tulnud, talle oleks mängupraktika kasuks tulnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles