TÜ/Rock palkas 209 cm pika kanadalase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Morrison viskel.
Scott Morrison viskel. Foto: http://blog.oregonlive.com/sportsupdates/2007/08/Morrison.JPG

Korvpallimeeskonna Tartu Ülikool Rock omanik Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi sõlmis lepingu kanadalasest tsentri Scott Morrisoniga, kes on sündinud 1986. aastal ja on 209 cm pikk ning kaalub 113 kg.

2008/2009 hooajal mängis kanadalane Ungaris Albacompi meeskonnas, visates keskmiselt 15,1 punkti mängust. Üldine visketabavus oli 66 protsenti ning keskmiselt võttis Morrison mängus 8,2 lauapalli. Enne Euroopasse tulekut esindas Morrison Portland State University meeskonda, mängides ülikooliliigas NCAA 1.

TÜ/Rocki peatreener Indrek Visnapuu ütles, et eelkõige langes otsus Morrisoni kasuks tema mitmekülgsuse tõttu. «Ta oskab mängida korvi all selg ees, on hea liikuvusega ning tema mängustiil peaks meeskonna mängustiiliga hästi sobima. Oluline on ka see, et ta on noor ja ambitsioonikas mängumees, kes võtab TÜ/Rockis mängimist hüppelauana kõrgemale tasemele jõudmiseks.»

Scott Morrison tuleb Tartusse testimisele septembri algusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles